Om Gifty

Gifty er en norskeid utviklingsbedrift innenfor IT med hovedkontor i Kristiansand, samt avdeling i Lillestrøm. Vi har utviklet en teknologi som gjør det mulig for bedrifter å selge gavekort til sine kunder via egen hjemmeside. Dette har vi gjort på bakgrunn av etterspørsel i markedet. Vi vet at forbrukere ønsker å handle på nett. Digitale gavekort er en lukrativ måte for dere å skaffe flere fornøyde kunder. 

Utviklerne og designerne våre har lang og bred erfaring innenfor IT-systemer. De har blant annet vært med på å utvikle systemer for blant annet VG, Riks-TV og Norges Varemesse.

Vi er eksperter på konverteringsgrad. Det handler om å få forbrukeren til å ikke bare trykke på gavekort – men i å ende opp i å kjøpe et gavekort. Dette er en av våre mange styrker. Vi bruker en tiltalende design som er knyttet til hver enkelt bedrifts særpreg og profil.

Giftys digitale gavekortløsning er komplett i den forstand at vi tar oss av hele prosessen. Fra å implementere teknologien på deres hjemmeside, lage gavekortene, sende de ut, og hele kundens kjøpsløp – til mottakeren av gavekortet kommer til dere. Da taster dere gavekortkoden inn på en egen side til Gifty, slik at gavekortet blir registrert som brukt. Dette fungerer altså helt uavhengig av kassasystem. Dere har hele tiden tilgang på vårt system, med fullt innsyn. Her kan dere kan se hva som er solgt og når, samt ubrukte gavekort. Dere får et månedlig bilag fra oss, slik at alt er korrekt og oversiktlig regnskapsmessig. 

KONTAKT:

Ønsker din bedrift mer informasjon, ta kontakt på tlf 64 84 55 00, eller direkte til
Anna, tlf: 64 84 55 03
Geirr, tlf: 64 84 55 05

Vi responderer også raskt på epost: post@gifty.no 

Gifty AS
Markensgate 30, 4611 Kristiansand

e: post@gifty.no
t: 64 84 55 00

Vår påstand er at vi har den beste digitale gavekortløsningen – la oss bevise det!